marți, 24 iulie 2012

Gai Pad

Ingrediente 
  • 500 gr de piept de pui
  • 3 ardei iuti
  • 2 cepe, una alba si una rosie, pt culoare
  • 3-4 catei de usturoi
  • o cana de supa de carne
  • 2 linguri de ulei
    300 gr de ciuperci 
  • o lingura de sos de soia
  • o lingura suc de lamaie
  • 2 ardei grasi
  • un morcov
  • busuioc
Pentru inceput, trebuie curatat usturoiul si taiat bucati. Punem in wokul incins cele 2 linguri de ulei, apoi calim putin ustutoiul, pt aromatizarea uleiului, apoi punem carnea fasii si ciupercile si le calim rapid, la foc iute, 3-4 minute. Cand carnea e rumenita, punem legumele taiate julien. Daca doriti mancarea foarte picanta, lasati nervurile si semintele ardeilor iuti, daca nu, indepartati-le.
Calim legumele, la fel, la foc foarte iute, apoi punem supa de carne, sosul de soia, zeama de lamaie, busuioc. Amestecam bine, lasam cateva minute sa se caleasca toate impreuna si gata!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu