- 500 grame ficat
- un pachet de unt cu 60-70% grasime
- sare
- cateva boabe de piper
- patru oua fierte tari
- o ceapa
- un morcov
- o foaie de dafin
Curata ficatul de toate pielitele. Pune la fiert intr-o oala cu apa, o ceapa mare si un morcov taiat in doua. Cand clocoteste adauga ficatul, boabele de piper si foaia de dafin. Acopera si lasa sa fiarba la foc mic circa 15-20 de minute. Scurge apa. Alege ficateii. Arunca si morcovul si ceapa. Sfarama ficateii cu o furculita, cat poti de bine, sau da-i prin masina de tocat carne. Adauga galbenusurile fierte tari, sfaramate si amesteca din nou. Pune totul intr-un vas inalt si adauga untul lasat la temperetura camerei in prealabil. Bate totul bine cu mixerul pana devine o crema spumoasa. Da-l la frigider cateva ore
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu