duminică, 19 august 2012

Pui Shanghai

Ingrediente:
  • un piept de pui
  • 2 oua
  • sos de soia
  • sare 
  • piper 
  • faina
  • cimbru
  • tarhon
  • ulei
  • orez thailandez
  • 2 cepe 
Taiem pieptul de pui fasii. Intr-un castron batem ouale, adaugam faina, sare, piper, sos de soia, piper, sare, cimbru si tarhon si amestecam pana se omogenizeaza toate ingredientele, ca o smantana groasa. Puiul se da prin faina apoi prin sos si se prajeste la foc mediu.
Intr-o tigaie se prajeste ceapa pana se rumeneste, se adauga orezul, sos de soia, sare si piper si se rumenesc putin. Se adauga apa si se lasa pana fierbe orezul.
Se serveste cu sos dulce acrisor picant de rosii. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu